Поддържане на добро здраве и красиво тяло са едни от важните фактори за пълноценен живот. Поддържането на здраве и красота е процес, който изисква както познания така и използване на различни здравни услуги.

Здраве и Психология

OnlineConsult BG
Специализиран интернет сайт предлагащ онлайн консултации в сферата на психологията. Сайтът предлага подробна информация за принципите на работа на ситемата. Консултациите могат да бъдат правени по Skype.
към сайта

Красота и диети

Diet BG
Продажба и дистрибуция на диетични, диабетични и здравословни продукти в цялата страна. Предлагат се специализирани хранителни стоки - без захар, безглутенови, безлактозни, био храни, макробиотични храни и много др. Може да намерите и полезна информация.
към сайта

Здраве и Психология

pramed
Сайт с много голям ресурс за всякакъв вид заболявания достъпен онлайн , симптоми, причини и много друга полезна информация.
към сайта

Здравни сайтове

Пулс БГ
Всичко за здравето, портал за здраве, медицина, болести и лекарства.
към сайта

Форум на българските лекари
Здравен форум, в който можете да прочетете информация от специалисти и пациенти.
към сайта

Министерство на Здравеопазването
Министерство на здравеопазването също предлага полезни онлайн ресурси.
към сайта

Масажи за красота и здраве

Масажен специалист Др. Григ
Сертифициран масажист с професионален опит в съвременните масажни техники, премахващи стреса, подобряващи здравето, тонизиращи тялото и духа.
към сайта

Google Health
Една от разработките на Google Inc., която се предоставя на потребителите в интернет безплатно. Услугата, която се предлага може да създаде Ваш здравен паспорт, от който да се следят всички Ви изследвания, имунизации и здравословни спецификации. Може да създадете указател със своите лекари, телефони и адреси. Онлайн услуга с бъдеще.
към сайта

Новини в сферата на здравето

Онлайн чуждестранни ресурси на тема здраве, от които може да се научи много полезна информация. Тук можете да прочете последни новини по определена тема и за най-новите новости и изследвания в здравеопазването на човек.