Запознанства в интернет - по-сигурен и доста забавен начин да се запознаете.

В момента, когато търсите нов приятел или интимен партньор, може да намерите много хора в сайтовете за запознанства.

LatinWomenSite
Онлайн запознанства с жени от Латинска Америка или латински произход, с цел приятелство или създаване на трайна връзка - вие решавате какъв тип запознанство търсите.
към сайта

Запознанства от България

BGDate
Интернет сайт за онлайн запознанства. Можете да разгледате снимките на потребителите, след като се регистрирате. Има форма за търсене по определени критерии, брояч за онлайн потребителите и др.
към сайта

Aha
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не е необходимо да сте регистриран за да разгледате снимки на регистрираните. Може да се използва форма за търсене. Предлага се списък с рожденници, интересн съветник с полезни статии, списък на регистрираните по градове и пол и др.
към сайта

ASL
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не е необходимо да сте регистриран за да разгледате снимки на регистрираните.
към сайта

Gotini
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не е необходимо да сте регистриран за да разгледате снимки на регистрираните.
към сайта

Elmaz
Голям интернет сайт за онлайн запознанства. Изисква се регистрация за да разгледате снимки на регистрирани потребители. Предлагат се различни опции за по интересни онлайн запознанства. Има тематично разделени категории.
към сайта

Flirt4e
Голям интернет сайт за онлайн запознанства. Не се изисква регистрация за да разгледате профил на регистрирани потребители. Предлагат се различни опции за регистрираните с цел запознаства. Има и статистика за регистрираните до момента.
към сайта

Gepime
Интернет сайт за онлайн запознанства с цел секс. Изисква се регистрация за да разгледате профил на регистрирани потребители. Има опции за видео чат и др.
към сайта

Strastni
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не се изисква регистрация за да разгледате профил на регистрирани потребители. Има класации за Мис и Мистър, галерия разделена по полове и др.
към сайта

3ака4ка
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не се изисква регистрация за да разгледате профил на регистрираните потребители. В сайта з запознанства има класации, форма за търсене и др.
към сайта

Chukni
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не се изисква регистрация за да разгледате профил на регистрираните потребители. Предлагат се опции много и различни опции, които са удобни за да се намери интересен потребител на сайта.
към сайта

Mucunki
Интернет сайт за онлайн запознанства. Не се изисква регистрация за да разгледате профил на регистрираните потребители.
към сайта

Vazbuda
Интернет сайт за онлайн запознанства. Изисква се регистрация за да разгледате профил на регистрираните потребители.
към сайта

Студентски град
Сайт на българските студенти - снимки, блогове, новини, чат, вицове. Тук можете да срещнете студенти от цялата страна. Може да създадете профил, да качите снимки, да направите свой личен блог. Може да разгледате без да се регистрирате.
към сайта

Гадже
Сайт за онлайн запознанства. Предлага се разнообразна статистика за регистрираните потребители. Има VIP посетители. Може да се абонирате за е-бюлетин. Предлагат се и различни допълнителни опции за посетителите на сайта. Не се изисква регистрация за да разгледате профили в сайта.
към сайта

Impulse.bg
Интернет сайт за онлайн запознанства. Потребителите са разделени по мъже и жени. Има статистика за онлайн посетители в момента. Може да се разглеждат профили без да бъдете регистриран в сайта. Предлага се и форма за търсене.
към сайта

Sex4e
Онлайн запознанства за мъже и жени. Изисква се регистрация за да разгледате профили в сайта. В допълнение се предлага музка и видео.
към сайта

Sexapilni
Сайт предлагащ възможност за различни онлайн запознанства. Може да разгледате профили на регистрирани участници без да се регистрирате. Предлагат се интересни класации, форма за търсене и др.
към сайта

Lady Bi
Онлайн запознанства за различни хора. Може да разгледате профили на регистрирани участници единствено, ако сте регистриран в сайта.
към сайта

Hot BG
Интернет сайт за онлайн запознанства. Може безплатно да разгледате профили и да видите коментарите за тях. Предлагат се много и различни класации и статистики за посетителите на сайта. Може да се гласува за всеки регистриран, който е Ви хареса.
към сайта

Amur.BG
Интернет сайт за запознанства, в който търсенето и резултатите за съвместимост между партньорите се правят на база на изчисления от сложни астрологични алгоритми. Сайта предлага множество хороскопи. По-голямата част от функционалността на сайта е безплатна. Част от екстрите на сайта са платени. Плащането се извършва със смс.
към сайта

Запознанства от целия свят

Facebook
Световно известен сайт за запознаства с различни хора от ралични краища на света. Различни интересни опции за чат, видео, споделяне на снимки, мнения, интереси и друго за да изградате едно запознанство във връзка или приятелство.
към сайта

Myspace
Създаване на собствена интернет страница, която позволява да изкажете себе, да опишете своите интереси и да намерите приятели със ходни такива от цял свят
към сайта

Orkut
Нов и бързо набиращ сайт за показване на собствените интереси и търсене на запознаства с хора със сходни интереси и виждания от различни краиша на планетата.
към сайта


Удоволствието да се запознаеш с нови хора - онлайн запознанства