Поръчване на визитки онлайн е удобен начин за бизнеса и пълноценното използване на времето. Всяка една от фирмите предлагаща визитки онлайн има обширен каталог и възможност за избор. Онлайн поръчка на богат асортимент от стоки в областта на печатните услуги.

Визитка БГ
Направи си сам визитка. Поръчай своите визитки онлайн. Интернет платформа за поръчка на визитки, където можете да поръчате както от готови варианти, така и да изпратите Ваш готов вариант за изработка на визитка. За да можете да поръчате е необходимо да сте регистриран потребител.
към сайта

PRINT BG
Онлайн поръчка на богат асортимент от стоки в областта на печатните услуги. Можете да поръчате както визитни картички така и флаери, покани, поздравителни картички, настолни пирамиди, разпечатки, папки, брошури, дипляни, хартиени, стикери, pvc стикери, прозрачни стикери, CD стикери,CD вложки, CD опаковки, малки плакати, големи плакати, малки календари, настолни календари, стенни календари, снимки. За да поръчате е необходимо да се регистрирате в системата на сайта, да отбележите коя услуга искате и да платите за нея. Изработката може да е или по Ваша разработка, или по готови варианти.
към сайта

Wizitka.com
Направете си визитка онлайн. Сайт единствено за разработване на визитки. Има калкулатор на сайта, с помощта на който можете да разберете колко ще Ви излезе поръчката. В случай, че искате да поръчате трябва да се регистрирате в сайта. За избор на външния вид на визитката можете да изберете от готови шаблони разделени в категориите автомобили, арт, компютри, красота, медицина, мода и аксесоари, обзавеждане, право и администрация, принт, развлечения и хоби, религия, спорт, строителство, търговия и услуги, финанси, храни и чистота.
към сайта

Siesta
Специализиран сайт за поръчване онлайн на визитки. В сайта има подробна информация за цените и съответно вариантите на предлаганите размери. Предлагат се още флаери, брошури, рекламни надписи, печати и други.
към сайта