Възможност за гледане онлайн на видео клипове от България и целия свят, безплатни видео клипове с музика,новини, трейлъри, научно - популярни, любителско видео, видео с приятели или домашни животни и много други.

Гледане на Видео клипове от България

Clip4e
Български сайт за споделени видео клипове, разделен по категории за удобство на потебителите. Собственост на SDN Group Ltd.
към сайта

Vbox7
Българският гигант за онлайн видео клипове. На него можете да гледате и да качвате разлини клипове. Собственост на Нетинфо.БГ.
към сайта

Screen
Интернет сайт с огромно видео съдържание. Един от водещите сйтове в този отрасъл. Възможно е да качвате и свое видео. SCREEN.BG е част от групата WebGround.
към сайта

BG FLash
Български интернет сайт за гледане на видео онлайн. В допълнение се предлагат различни анимации за гледане, картички и flash игри. Сайтът е с приятен и удобен дизайн, лесен за използване.
към сайта

BG Jokes
Български интернет сайт за забавления. Там можете да намерите голямо разнообразие от забавни видео клипчета и анимации. Освен това има голям набор от вицове, картички, интересни и любопитни новини, истории и факти. Може да качвате и свое видео, картинки, вицове и истории.
към сайта

Специализирани видео клипове

National Geographic Video
Специализираният канал National Geographic предлага на посетителите на сайта, голямо разнообразие от клипове на предавания излъчвани по телевизията. Може да гледате видео от много голям асортимент от клипове подредени тематично по категории.
към сайта

NewScientist
NewScientist е специализиран сайт за научни изследвания и октрития. Опцията, която се предлага на потребителите на сайта е да гледат видео новини и актуално видео за последни разработки и открития. Интерфейсът на player-а е специфичен според дизайна на сайта.
към сайта

History
History.com е интернет сайт, който е насочен изцяло към информация свързана с историята, както може да се види и в името на сайта. Видео клиповете, които може да се гледат са с високо качество и се предлага много голямо разнообразие.
към сайта

MTV video
Телевизионният канал MTV предлага през официалната им страница да се гледа безплатно онлайн видео. На сайта на MTV може да гледате последните и интересни клипове на топ излъпнителите и топ хитовете.
към сайта

Discovery Channel
Официалната видео страница на специализирания телевизионен канал Discovery Channel. На сайта може да се гледат различни предавания добре оформени във видео клипове, както и да научите за последни открития, новини и др.
към сайта

Международни интернет сайтове за онлайн видео клипове:

YouTuBe
Един от гигантите в сферата на онлайн видеото. Основан през февруари 2005 г. През ноември 2006 г. закупен от Google Inc. Има сключени договори за издавания на клипове на CBS, BBC, Universal Music Group, Sony Music Group, Warner Music Group, NBA, The Sundance Channel и др.
към сайта

Dailymotion
Един от най-големите сайтове за онлайн видео. Достъпен на 17 езика. Основателите на сайта са Benjamin Bejbaum, Olivier Poitrey и Didier Rappaport.
към сайта

Yahoo!
Сайт за гледане на видео клипове онлайн собственост на Yahoo, в който можете както да гледате така и да публикувате видео клипове.
към сайта

MSN
Сaйт за видео клипове собственост на Microsoft. Богат на клипове, които са подредени в множество категории и подкатегории. Можете да гледате клипове от National Geographic, Descovery, History Channel и много други.
към сайта

Metacafe
Един от гигантите в сферата на онлайн видео клиповете. Насочен към добре изглеждащ дизайн и видео клипове, които да са с високо качество. Може да се свали програма, с която да гледате клипове на компютъра си.
към сайта

MySpace
Интернет сайт с голямо съдържание на видео клипове, които можете да гледате онлайн. Идеята на този сайт е да бъде Вашето място в интернет.
към сайта

AOL
Сайт за онлайн видео клипове собственост на AOL. В него можете освен да гледате най-различни видео клипове онлайн и да споделяте свои видео клипове.
към сайта

Veoh
Сайт за онлайн видео клипове Veoh. Можете да гледате и да качвате видео клипове. Освен частни клипове можеда гледате и телевизионни клипове и серии.
към сайта

Buzly
Сайт за видо, който е по-различен от останалите. При него няма качени клипове, а всички са споделени от други сайтове. Вие също можете да прибавите линк към интересен клип.
към сайта

MyVideo
Голям немски сайт за онлайн видео клипове. Добре е да разбирате немски език, за да можете да се оправите в сайта.
към сайта

Видео клипове с новини


BBC

Един от най-големите световни информационни канали, на чийто интернет страница можете да гледате текущите новини оналйн.
към сайта

CNN
Американският информационен гигант, който предлага да гледате онлайн "горещите" новини и събития, които се случват в момента.
към сайта

CBSnews
Много голям информационн сайт, на който можете да гледате онлайн видео новини и от предишни дни.
към сайта

Reuters
Един от гигантите в информационните сайтове. Можете както да прочетете интересни актуални новини и да гледате онлайн видео новини.
към сайта

ABCnews
Много голям информационен сайт, на който можете да гледате онлайн новини от различно естество, както в световен мащаб, така и само за територията на САЩ. Постоянно можете да гледате " горещите" новини и излъчвани вече такива.
към сайта

MSNbc
Много голям американски информационен сайт. Можете да научите от него водещите новини и да гледате онлайн новини. Повечето новини се отнасят за САЩ, но се анонсира и на целия свят.
към сайта

BNT
Българска национална телевизия. На сайта на БНТ можете да гледате актуални новини онлайн. Предлага се да гледате онлайн и наскоро минали предавания като Панорама, Частен случай, Открито и др.
към сайта

Sportal
Български информационен сайт, насочен изцяло към спортните новини. Можете да гледате онлайн актуалните спортни новини.
към сайта