С посещаването и изполването на сайта Онлайн Зона, Вие се съгласявате със ледните условия за ползване за сайта, които са описани както следва:

1. Използването на сайта е напълно безплатно за лична употреба.

2. Екипът на Онлайн Зона не носи отговорнсот към трети лица, в случай че има проблеми с поръчка, покупка и гаранции за закупен продукт и/или услуга, до който е стигнато през сайта Онлайн Зона. Всички продукти и услуги се поръчват и използват според условията на даден сайт, от който се пазаруват и/или използват.

3. Изпозлване на информация от сайта може да бъде направено единствено за лична употреба, използването на информация под каквата и форма да е за комерсиални цени е забранено.

4. Опити за затрудняване функционалността на сайта под каквата и да била форма (разполагане на зловреден код, затрудняване на работата с "натоварване" на дадени страници или целия сайта") е забранено и при засичане на такова действие ще бъдат взети всички необходими мерки това да бъде подведено под отговорност.

5. При проблем с ипозлването на сайта или е засечено нарушение е необходимо да уведомите екипът на Онлайн Зона, като повече информация за контакт може да намерите на страница "Контакти".

Екипът на Онлайн Зона, Ви пожелава приятни мигове при използване на сайта.