Пазаруване онлайн на техника за дома и работа. Онлайн магазините предлагат закупуване на бяла, черна и професионална техника. Богат асортимент от продукти предлагани със снимков каталог с актуални цени.

Бяла и черна техника

Търговска верига Зора
Онлайн магазин на търговската верига. От него може да закупите стоки, които се предлагат в търговската площ на магазина. Стоките са различни и подредени по категории. Изсква се регистрация за да можете да пазарувате онлайн. Стоките имат гаранция.
към сайта

Electron BG
Онлайн магазин за електроника. Можете да купите онлайн озвучителна техника, музикални уредби за автомобил, компютри, домакинска техника и много други. Продуктите са подредени в тематичен каталог. Може онлайн да закупите ваучер за пазаруване на стока, който да подарите. Стоките имат гаранция.
към сайта

Професионална техника

Деком
Онлайн магазин за техника. Може да закупите копмютри, климатични системи, телевизори, копирни машини, автомобилно аудио и видео и много други. Контакт по ICQ и Skype.
към сайта

EShop
Онлайн магазин за техника. Предлаганите стоки са подредени в удобен тематичен каталог. Може да закупите онлайн осветление, озвучение, аудио и видео техника, компютри, телевизори и много други. Стоките са с гаранция.
към сайта

Proshop
Онлайн магазин за индустриална и професионална техника. Може да закупите онлайн продуктите на Bosch, Skill и др. Стоките имат гаранция.
към сайта

Девимакс
Онлайн магазин за продукти на фирмата Sparky. Може да купите онлайн бормашини, триони, шлайфове и много други. Предлаганите продукти са с гаранция.
към сайта

AttracTel
Онлайн магазин за телефонни апарати и системи. Продуктите на компанията са поместени в тематичен каталог. Стоките на онлайн магазина са с гаранция и подлежат на рекламация. Изисква се регистрация, за да пазарувате .
към сайта

Климатици
Онлайн магазин за климатици. Онлайн се предлагат климатични системи на фирмите Panasonic, Hitachi, Toshiba, LG, Mitsubishi и др. Стоките имат гаранция. Изисква се регистрация за да поръчате онлайн. Изпраща се специалист на място, който да уговори допълнителните условия. Стоките са с гаранция.
към сайта

bg-audio
Онлайн магазин за звукозаписна и озвучителна техника, звукови карти, микрофони, стойки, слушалки, усилватели, кабели и аксесоари, миди контролери, музикални инструменти. Доставка в цялата страна.
към сайта

Японски Климатици
Онлайн магазин за климатици. Онлайн магазин за японски климатици - Daikin, Fujitsu, Toshiba, Sanyo, Sharp, Mitsubishi, Yonan. Предлагат се нови и рециклирани климатици. Климатиците имат гаранция 3 години. Възможност за лизинг, чрез JetCredit.
към сайта