Ягодка: Пазаруване онлайн от Strawberry - онлайн магазин за козметика и висококачаствени козметични продукти, който предлага безплатна доставка за България на добри цени.

Strawberry са световно сертифицирани и признати като качествен и сигурен магазин в Интернет, което е постигнато с качествено обслужване и предлагане на професионални козметични продукти.

Целият сайт на онлайн магазинът Strawberry е изграден и конфигуриран в стил ягодки, което създава настроение по време на пазаруването.

Онлайн магазин Strawberry - каталог

Каталогът на онлайн магазин Strawberry включва парфюми, бяла и декоративна козметика на известни световни марки като Chanel, Clinique, Christian Dior, Bvlgari, Givenchy, Estee Lauder, Yves Saint Laurent и много други. Изборът на стоки от каталога е лесен като може да се използва менюто в горната част на сайта където са категоризирани всички продукти в Strawberry.

Strawberry - към сайта ... или прочети още

Онлайн магазин Strawberry - поръчка

Преди да направите първа поръчка в Strawberry, не е необходимо да се регистрирате. Може да изберете какво ще пазарувате от Strawberry по марка на продуктите или по тип козметика, която търсите. След като влезете в сайта, изберете Other от падащото меню в лявата част на сайта Select country/Region. После може да изберете продуктите, които искате да поръчате, като в раздел Gifts and Specials на Strawberry може да проверите за най-изгодните оферти в момента. След като изберете продуктите вече може да направите своята поръчка онлайн. Добре е да се знае, че ако се излезе от сайта, тя няма да се запази в кошницата ви. При преминаването на всяка стъпка от поръчката, ще виждате промяна в отстъпките, които получавате, което е приятно и изгодно.

Онлайн магазин Strawberry - есктри

При пазаруване от онлайн магазин Strawberry може във всеки един момент да въвеждате номер на Вашата поръчка за да проследите до къде е стигнала доставката. Също така може и да въведете Вашата електронна поща и да получавате информация за най-новите промоции продукти, което е много удобно. За всеки по-голям празник Strawberry има специални предложения и намаления, както и 2 пъти месечно правят намаления до 70%. Предлага се и програма за лоялни клиенти, с която се получават допълнителен процент отстъпка при всяка следваща поръчка и ползвате намаленията и върху вече намалени продукти.

Онлайн магазин Strawberry - доставка и плащане

От Strawberry може да се пазарува с почти всички видове онлайн разплащания и всякакви валути. Поддържаните начини на плащане са с кредитна карта Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club и Discover, с дебитна карта със специален security код на гърба или с Paypal акаунт. Добре е да извършвате плащането в Долари, тъй като не винаги курса на който обменят съответната валута е много изгоден. Доставката от Strawberry до България обикновенно е от 1 до 3 седмици, в зависимост от натовареността на сезона, например Коледа.

Strawberry - към сайта