Онлайн справка на Вашата сметка за вода - лесен и удобен начин да получите нужната информация без да обикаляте по опашки и да бързате за да не изпуснете почивката в работното време по гишетата. За да направите своята справка на сметка за вода е необходимо да знаете абонаментния Ви номер, може в допълнение адрес или друга стандартна информация.

Справка на сметка за вода София

Софийска вода
Официален сайт на фирмата, през който можете онлайн да проверите сметка си за вода. Необходимо е да бъдете регистриран в системата.
към сайта

Справка на сметка за вода Бургас

ВиК Бургас
Официален сайт, на който можете да проверите своята сметка за вода. Необходимо е да въведете или абонаментен номер и ЕГН.
към сайта

Справка на сметка за вода Варна

ВиК Варна
Официална интернет страница, на която можете да проверите сметката си за вода чрез въвеждане на абонаментен номер. Предлага се отделна опция за фирми да проверят онлайн своята сметка.
към сайта

Справка на сметка за вода Русе

ВиК Русе
Интернет сайт през, който можете да проверите сметката си за вода. Услугата се предлага онлайн едновременно за фирми и физически лица. Физическите лица е необходимо да знаят партидния си номер и ЕГН, а фирмите партидния си номер и БУЛСТАТ.
към сайта

Справка на сметка за вода Велико търново

ВиК Йовковци ООД
Интернет сайт през, който можете да проверите сметката си за вода за градовете Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Полски тръмбеш, Елена , Лясковец, Дебелец и Сухиндол. Можете да проверите сметка си онлайн по партиден номер или по телефона.
към сайта

Справка на сметка за вода Шумен

ВиК Шумен
Интернет сайт през, който можете да проверите сметката си за вода за след като въведете партиден номер и ЕГН.
към сайта

Справка на сметка за вода Плевен

ВиК Плевен
Официален сайт, който позволява онлайн проверка на сметката за вода. Изисква да се въведат абонаментен номер, име и/или адрес на абоната. Има и контакти в случай на авария.
към сайта


Онлайн справка на сметка за вода - спеставяне на излиишно време и получаване на търсената инфорамция