Специализирани фирми предлагащи поръчка на кола под наем онлайн.

Може да поръчате различни коли под наем онлайн за бизнес поводи, за абитуриентски балове или просто за да си направите едно интересно пътуване, когато нямате наличен автомобил.

Рента Авто ООД
Фирма с повече от 10 години стаж в областта на туризма. Компанията предлага коли под наем, които можете да поръчате онлайн. Има различни модели и марки, сред които са и последни модели на водещи автомобилни компании.
към сайта

Car Rental
Фирма предлагаща онлайн поръчка на коли под наем. Може да изберете последни модели на водещи автомобилни марки. Предплаща се аванс с кредитна карта. Предлагат се и шофьори за колите.
към сайта

БГ Рент ООД
Фирма предлагаща онлайн резервация на коли под наем. Предлагат се различни модели на марките Daewoo и Ssang Yong.
към сайта

МС Ауторент
Фирма предлагаща онлайн резервация на коли под наем. Избор от различни модели. Може да се наеме и шофьор за колата.
към сайта

Autojet
Онлайн резервация на кола под наем. Категориите с колите са разделени по марки и по тип автомобил. Има вариант за кореспонденция и по Skype и ICQ.
към сайта

Tany 97
Онлайн rent-a-car за различни случаи. Автомобилите, които се предлагат за онлайн резервация са разделени по класове.
към сайта

Sara Rent
Онлайн поръчка на автомобил под наем за различни случаи. Предлаганите автомобили са разделени по класове. Има ценова листа. Фирмата е основана през 2001г.
към сайта

О'к Турс
Онлайн коли под наем за различни случаи. Автомобилите, които могат да се резервират онлайн са подредени в удобен списък. Фирмата доставя автомобил до всички летища в България.
към сайта

Rentacar TT
Фирма предлагаща поръчване на коли под наем онлайн. Предлагат се нови, комфортни и сигурни автомобили. Може да поръчате Шевролет, Тойота, Опел, Ауди и др. Може да поръчате като безплатни услуги към автомобилите детско столче, вериги и ски багажник.
към сайта

SpeedyCars
Спидикар ООД разполага с нови, сигурни и надеждни автомобили, които могат да бъдат доставени до Вашия дом, хотел или офис. Освен стандартното отдаване на автомобили под наем, фирмата предлага на Ваше разположение професионални шофьори, които да се погрижат за Вашето удобно, сигурно и безаварийно пътуване. Всички предлагани автомобили са в отлично техническо състояние за градски и извънградски условия.
към сайта

ТС ТРАВЪЛ
Предлага коли под наем в България в по-големите градове: Бургас, Бургас, рент а кар София Варна, Пловдив, Банско, Пампорово, Боровец, Слънчев бряг, Златни пясъци и др. Може да наемете нови, сигурни и надеждни автомобили, в зависимост от Вашите предпочитания за клас автомобил. При поръчка онлайн получавате 10% отстъпка. Възможно е наемане от определено място, както и еднопосочно наемане. Всички предлагани автомобили са в отлично техническо състояние и с пълно автокаско.
към сайта

Ауторентал България
Ауторентал България предлага нови коли под наем от всички класове. Предлагам наем на микробус 8+1, наем на мини ван 6+1, луксозни автомобили с шофьор, икономичен, среден и бизнес клас коли. С предлаганите коли под наем можете да пътувате в България и чужбина. Осъществяват и трансфери.
Можете да направите онлайн резервация.
към сайта


Удоволствието да поръчате рент а кар онлайн.