Необходимо е да знаете какво ще бъде времето днес, утре или в следващите дни - може да използвате онлайн справка на прогнозата за времето.

Онлайн се предлагат седмични прогнози за времето, месечни, за деня и други. въпрос на избор е каква информация търсите.

BBC
Онлайн прогнози за времето категоризирани по географско положение. Можете да видите какво ще е времето през следващите 5 дена. Сайтът е на английски език.
към сайта

Национална метеорологична служба
Онлайн прогнози за България, Европа и Балканския полуостров. Предлага се седмична прогноза, както и състоянието на Черно море. Предлага се получаване на информация по телефона.
към сайта

Weather.com
Онлайн прогнози за времето за цял свят. Необходимо е да въведете града Ви и ще излезе прогнозата за деня. Сайтът е на английски език.
към сайта

Weather Underground
Интернет сайт предлагащ прогнози за времето за цял свят. Необходимо да изберете за коя част на света искате да разберете какво е времето. Поддържа се само английски език. Показва прогнози и за планините.
към сайта

Времето
Онлайн прогнози за времето за цяла България. Предлага се детайлна информация за голяма част от градовете. Предлага се и много допълнителна метеорологична информация.

към сайта

Прогнози за времето
Онлайн прогнози за времето за по-големите български и европейски градове градове. Предлага се 3 дневна прогноза. Можете да видите и каква е скоростта на вятъра.
към сайта

БНТ
Онлайн прогнози за времето на БНТ. Директно гледане онлайн какво ще е времето с включено текстово описание под екрана.
към сайта

bTV
Онлайн прогнози за времето от bTV. можете да видите онлайн какво ще е времето за България и Европа следващите 5 дена.
към сайта

НИМХ
Официалният сайт на Националният Институт по Метеорология и Хидрология към БАН. На този сайт можете да научите много полезна информация. Онлайн прогнози за времето, хидропрогнози, замърсяване на въздуха и др.
към сайта

Синоптик.БГ
Онлайн прогнози за времето в България, по градове и курорти, времето по света, по континенти, държави и градове. Сайта предлага 10 дневна прогноза за времето.
към сайта


Удобен варинат да се запознаете с промени в метереологичните условия
прогноза за времето онлайн.