Предлагане на опция за превод онлайн. Безплатни преводи на текст от руски, английски, немски, испански, италиански, френски и много други на български, както и обратното. Фирми предлагащи онлайн преводи срещу заплащане.

Безплатни преводи онлайн

Translator BG
Онлайн система за директен превод. Получените резултати са машинни и крайния облик не е максимално точен. Може онлайн да се превежда на повече от 20 езика.
към сайта

Translate it
Онлайн система за превеждане на текст. Вариантите за онлайн превод са за над 20 езика или да се посочи интернет страница, която да бъде преведена. Крайният резултат е в "суров" вариант, който изисква преработка.
към сайта

Google Translate
Онлайн система за превеждане на текст. Варианти за онлайн превод от и на 25 езика, или да се посочи интернет страница, която да бъде преведена. Крайният резултат е в "суров" вариант, който изисква преработка.
към сайта

Онлайн Преводач
Онлайн превод от и на Испански, Немски, Английски, Френски, Японски, Корейски, Италиански и много други, различни речници, онлайн разговорник. Превод на 27 езика. Онлайн уроци по испански, френски, немски, английски, турски, италиански.
към сайта

Free Translation
Безплатен превод онлайн, който може да бъде както за свободен текст така и за интернет страници. Предлаганите преводи са от английски на испански, немски, италиански, немски и много други, също така може да преведете онлайн и текстове от японски, руски, португалски, немски, испански, френски и други на английски език. Предлагат се още и преводи срещу минимално заплащане, което е по избор.
към сайта

Translation Paralink
Онлайн преводи от различни езици на английски език и също така от други езици на английски. Услугите са безплатни като може и да използвате опцията да обърнете текст в гласова реч или да разгледате безплатния речник от горното меню на сайта.
към сайта

Babelfish Yahoo
Безплатен превод онлайн до 150 символа на свободен текст или превод на интернет страница. Предлаганите преводи са от гръцки, италиански, испански, испански, френски, португалски, китайски, холандски, японски, корейски, руски на английски език и обратно.
към сайта

Преводи онлайн - платени

Агенция за преводи Митра
Преводаческа фирма предлагаща услугата онлайн превод. Можете да поръчате превеждане на текст на над 30 езика. Предлагат се различни типове услуги. Има калкулатор за услугата.
към сайта

OnLinePrevodi
Специализирана фирма за онлайн преводи. Предлагат се онлайн преводи за бизнес продукти и интернет страница. Езиците, за които можете да поръчате онлайн превод са английски, арабски, гръцки, немски, норвежки, руски, турски, френски, японски и други. Предлага се удобна система с регистрация.
към сайта

Bultra
Компютърен преводач от английски на български език, който извършва преводи като анализира английския текст и синтезира български текст, като отчита морфологията и синтаксиса на двата езика. В програмата са включени на 60 вида лексически бази.
към сайта