Възможност за плащане онлайн за различни поводи - сметки, такси, данъци, пазаруване, изпращане на пари на познат и други. Плащането онлайн през специализирани сайтове дава по-голяма сигурност и надеждност на Вашите пари.

PayPal
е система за онлайн разплащане с кредитна карта. Може да използват Visa, MasterCard, Discover и Amerisan Express. Като при плащанията не се показва номера на кредитната карта от продавача или администратора обслужващ плащанията. През тази система може да получавате плащане с кредитна карта, да пазарувате онлайн и да изпращате пари навсякъде по света.
към сайта

2Checkout
Онлайн система за разплащане насочена към търговци и фирми, които искат да получават плащания през кредитна карта. В тази система не се предлага услуга за потребители, които искат да имат сметка през, която да извършват плащания.
към сайта

Moneybookers
Чуждестранна онлайн система за разплащане. Можете да я използвате за пазаруване в интернет и зареждане на сметки из цял свят. Използва се повече за разплащания в световен мащаб, но постепенно навлезе и в българските онлайн системи.
към сайта

ePay
Много удобна онлайн разплащателна система. През нея можете да си платите сметките за телефон, парно, ток, вода, GSM, данъци, да пратите пощенски запис, да направите банков превод както и да плащате за поръчки от онлайн магазини. Необходимо е да се регистрирате, да заредите сметка си и можете да изпращате разплащания, за каквото Вие решите.
към сайта

Транскарт
Много добра система за разпращане онлайн. При нея можете да разплащате ток, вода, парно или телефон през интернет. Има възможност да разплащате на определени периоди, но и едновременно с това има система за автоматично погасяване на задължения. Друго предимство на Транскарт е, че притежавате кредитна карта, с която можете да плащате за стоки и услуги в ежедневието си.
към сайта

Google Chechout
Специализирана онлайн система за разплащания в цял свят посредством кредитна карта. Google Checkout предлага лесна и удобна навигация и управление на плащанията онлайн.
към сайта

eBG
Система за онлайн разплащане в интернет за различни поводи, плащане на битови и комунални услуги, попълване на онлайн документи. Предлага се и възможност за разплащане чрез SMS.
към сайта

Онлайн банкиране
При интерес към онлайн банкиране можете да разгледате предложенията на банките
тук