Удобен и изгоден вариант е да купите нов или втора употреба мобилен телефон - gsm от онлайн магазините за мобилни телефони (gsm). Всеки един предлага голям каталог с телефони, като може да купите и последните марки телефони предлагани на пазара.

Handy
Онлайн магазин за GSM-и и аксесоари към тях. Предлагат се голям асортимент от апарати. Телефоните са подредени по марки, както и се предлагат специални оферти. Предлаганите телефони не са кодирани и може да намерите следните маркиSiemens, Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung, и други.
към сайта

2be
Специализиран онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари към тях. Предлаганите в каталоги продукти са за следните марки - Alcatel, Hyundai, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Apple iPhone и други. Различни промоции, предлагат се и телефони с договори.
към сайта

Gsm4you
Много голям онлайн магазин за мобилни телефони. Има разновидност от търсените марки , както и аксесоари към тях. Предлага се контакт по ICQ. Необходима е регистрация за да пзарувате онлайн.
към сайта

Mobilebulgaria
Интернет сайт, през който можете да закупите онлайн GSM. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн.
към сайта

NovGsm
Предложения за онлайн закупуване на GSM. Има голям асортимент от артикули. За всеки телефон се предлага подробна характеристика. Можете да видите и графика с изменение на цените през годините за по-стар модел.
към сайта

Мовен
Онлайн GSM магазин. За поръчки над 700 лв. доставката е безплатна. Голям асортимент от мобилни телефони.
към сайта

Time is money
Голям онлайн магазин предлагащ закупуване на мобилни телефони. Сайтът има много лек дизайн и е лесен за използване. Онлайн можете да закупите освен мобилни телефони и други продукти, които се предлагат. Предлагат се Sony Ericsson, Apple, Siemens, Nokia, Samsung, LG, Motorola и други.
към сайта

MyGSM.mobi
Специализиран онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари за тях. Може да изберете GSM от 20 марки мобилни телефони. За аксесоар към телефона може да закупите бижута, приемници, калъфчета, батерии и др. Има подробна информация за начина на доставка и принципа на работа на онлайн магазин. Продуктите с гаранция, според условията на сайта.
към сайта