La Redoute: Френският онлайн магазин La Redoute е известен в България и по света с голямото разнообразие от стоки, постоянни промоции, качествени дрехи, обувки и аксесоари. Отстъпките от La Redoute, от които може да се възползва купувача често пъти надминават 70% и по този начин се купуват качествени стоки на много изгодна цена.

La Redoute за България

За България е по- изгодно да се пазарува от френския сайт на La Redoute, тъй като цените в него са актуални с българския стандарт. Единствено неудобство в този случай е че целия сайта е на френски език, което за много хора не е проблем, но трябва да се има в предвид. При пазаруване от La Redoute доставката за България е според промоцията или кодовете за отстъпка, които използвате.

La Redoute - към сайта ... или прочети още

La Redoute - Регистрация

За да може да пазарувате от La Redoute е необходимо да се регистрирате в сайта, като посочите данни за контакт и адрес на който ще получавате Вашите нови дрехи, обувки, техника или аксесоари. Стандартно както при всяка регистрация, така и в La Redoute се въвеждат име, адрес, град, пощенски код и разбира се държава. Регистрация може да се направи от горната дясна част на сайта, където има надпис 'Me connecter', където Вашата опция е 'Nouveau client' (нов клиент) и както всеки себеуважаващ се онлайн магазин и фрижещ се за сигурността на своите клиенти - данните за регистрация в Laredoute се въвеждат през криптирана връзка (https:// - това означава, че не може да се засече какви данни са въведени). Разбира се плащанията се извършват с кредитна карта, като данни за нея се въвеждат в последната стъпка от процеса на регистрация.

La Redoute - към сайта

La Redoute - стоки и продукти

Предлаганите стоки във френския онлайн магазин на La Redoute са домакински принадлежности, електроуреди, електроника, детски играчки, спално бельо, аксесоари за декорация на дома, детски и бебешки дрехи, мъжки дрехи и аксесоари, дамски дрехи и бельо, както и качествени на популярните марки Nike, Adidas, Puma, Lotto и др. Всичко тези стоки в един магазин - възможност да пазарувате всичко необходимо от едно място на цени понякога по-евтини и от България.

La Redoute - доставки до България

Нормално за голям онлайн магазин като La Redoute е да предлага и доставка до България. Условията, при които ще получите Вашите покупки са пакет до пощенския клон, който сте посочили при регистрацията като доставката може да бъде и безплатна според зависи какви промо кодове сте използвали и в какъв сезон пазарувате. Като срок за получаване на доставката има различни периоди.

La Redoute - отстъпки, промо кодове и намаления

Онлайн магазин La Redoute предлага на своите клиенти възможност да пазаруват стоки на много ниски цени, да получават безплатни подаръци, да пазаруват от специалната има секция за намаления - разпродажба на стоки на цени в пъти по-ниски от реалните и в същото време с много високо качество.

La Redoute - към сайта