Възможност за дистанционно обучение в интернет. Онлайн курсове за чужди езици, различни тематики, компютърни курсове или други актуални теми от онлайн центрове за обучение.

Езикови курсове онлайн

Видеоурок
Фирма предлагаща онлайн компютърно обучение. Видовете предлагани курсове са подредени в раздели.
към сайта

Кабината
Онлайн езикови курсове по английски, испански, немски език. Предлагат се обучение за европейски езикови сертификати.
към сайта

Онлайн Лърнинг БГ
Онлайн пакети от курсове. Предлагат се различни варианти като Бизнес курсове, ИТ курсове, компютърни курсове и др.
към сайта

Учебен център успех
Онлайн курсове за чужди езици. Предлагат се курсове по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Руски, Арабски. Можете да започнете обучението си с реален преподавател в реално време по интернет. Предлага се контакт по Skype. Може да поръчате превод на различни документи.
към сайта

Разнообразни курсове онлайн

Международна Академия по Кабала
Международната академия по кабала предлага курсове за дистанционно обучение по основите на кабала. Прави се сравнителен анализ на кабала и другите учения, излагат се възгледите на учените и кабалистите за възникването и еволюцията на материалната Вселена, представени са основните методи на взаимодействие на човека с обществото и природата.
към сайта

Coding-BG
Електронен сборник с решени задачи по Pascal и С++. Може да намерите над 1100 задачи. Решения на повече от 600 различни задачи в 18 раздела в две нива на трудност и на два езика.
към сайта

Обучение Рейки
В този сайт може да намерите подробна информация за Усуи Рейки, Каруна Рейки, Лайтариан Рейки, Кундалини Рейки, Ангелско Рейки. Можете да преминете и през обучение: пълно и цялостно обучение Рейки, с теоретични и практически знания и израстването им като лечители и Учители.
към сайта