Кандидатстване за кредит онлайн към кредитни брокери, предлагащи обработване на документи и актуална информация за кредитните услуги, които се предлагат в България. Заявка за кредит онлайн - удобен и бърз начин да изтеглите кредит.

КредитЦентър
Компания част от AG Capital. Предлагат се калкулатори за нотариални такси, за месечни вноски и определящи кредита калкулатори. Кредитите, които се предлагат са ипотечни, потребителски и фирмени.
към сайта

БГ Кредит
Компанията е създадена през 2003 година, като към ноември 2007 година имат 1228 клиента и отпуснати над 35 млн.лв.
към сайта

Кредит Сървисиз
Създадена в началото на 2005г. и дава старт на първите кредитни консултанти в град Варна. Предлагат се ипотечни кредити, потребителски, фирмени, рефинансиране, лизинг, кредит за чужденци и др.
към сайта

Draftis
Кредитни и застрахователни консултанти. Фирмата е създадена през месец Юли 2006г. от бивши банкови и застрахователни служители и предмета на дейността е да се осигури най-изгодното и най-бързо финансиране на клиентите, както и най-актуалната и изгодна застрахователна информация.
към сайта

Кредит Конслут България
Компанията е специализирана в областта на търговското посредничество между водещи финансови институции на пазара за кредити и крайният клиент. Към тях се включват консултации както при избора на изгоден кредит за физически лица, така и консултации за юридически лица търсещи най - подходящия вариант за финансиране.
към сайта

Кредитланд
Дъщерна фирма на МОИТЕ ПАРИ и е обособена като самостоятелно дружество в следствие на големия интерес от страна на клиентите. Кредитланд се фокусира изцяло върху посредническите услуги за кредити, докато МОИТЕ ПАРИ ще продължи да развива водещия портал за сравняване на банкови и финансови продукти.
към сайта

Fin City
Фирма предлагаща онлайн поръчване на различни финансови услуги. Може да поръчате онлайн ипотечни и потребителски кредити, кредитни карти, автомобилни и други видове застраховки, осигурителни услуги, инвестиционни услуги и др. Сайтът предлага актуални новини, форум за дискутиране, информация за най-търсени кредити и услуги и др.
към сайта

BGwebcredit.com
Създаден през 2007 от фирмата БГ Лийдс, регистрирана по закона за защита на личните данни. Може да изчислите Вашия кредит, чрез онлайн кредитен калкулатор в сайта. Може да направите справка за ипотечни кредити, потребителски кредити, фирмени кредити, лизинг, кредитни карти, рефинансиране. Има наличен речник на банкови термини.
към сайта

CrediTour.eu
Специализиран сайт за консултация и предлагане на кредити, от който може да направите запитване за кредит онлайн и/или да получите полезна информация. Предлагат се насоки при кандидатстване за кредит и други полезни насоки.
към сайта


Удобстовото да се кандидатства за кредит онлайн.