Пазаруване на компютри и аксесоари за тях онлайн от специализирани онлайн магазин за компютри и консумативи. Може да закупите компютър онлайн на старо или чисто нов. Въпрос на избор и предпочитание.

» Ремонт на компютри София

Компютри от Лиана
Продажба на голям асортимент от компютри онлайн втора употреба със качествени компоненти на добра цена. Гаранция за купените машини, изгодни цени и условия за купуване.
към сайта

Vtora Cedka
Онлайн магазин компютри и консумативи към него на старо. Може да поръчате онлайн компютърни монитори, лаптоп, памет, принтери и много други. Не се изисква регистрация за да пазарувате онлайн. Стоките са с гаранция.
към сайта

Voodoo
Онлайн магазин компютри и консумативи към него. Може да купите онлайн процесори, памет, твърди дискове, дънни платки, аудио и видео карти, охлаждания, захранвания и много други. Стоките са с гаранция.
към сайта

HP Shop
Онлайн магазин за компютри и консумативи към тях на фирмата HP. Може да купите онлайн монитори, скенери, различни компютри и много други.
към сайта

Most Computers
Онлайн магазин за компютри и консумативи към тях. Предлагат се продукти на фирмите Canon, HP, Intel, AMD, Asus, Hitachi, NEC, Teac и др. Може да поръчате онлайн монитори, принтери, дигитални камери и много други. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн.
към сайта

Speed Computers
Онлайн магазин за компютри и консумативи към тях.Онлайн може да поръчате онлайн монитори, мобилни компютри, охранителна техника, периферия и др. За поръчки над 500.00 лв. доставката е безплатна.
към сайта

Ордер БГ
Онлайн магазин за компютри и консумативи към тях. Продуктите предлагани онлайн са подредени в азбучен каталог. Може да купите монитори, периферия, USB, клавиатура, хард дискове, лаптоп и много други. Изисква се регистрация за да пазарувате.
към сайта

JAR Computers
Онлайн магазин за компютри и консумативи към тях от JAR Computers. Може да закупите онлайн компютър, монитор, компютърни консумативи и много други. Един от лидерите на компютърния пазар в България. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн. Стоките са с гаранция
към сайта

Pazaruvam
Онлайн магазин, от който може да закупите Компютърни Конфигурации, Компютърни компоненти, Монитори, GSM апарати, Цифрови Сателитни системи, 2-ра употреба стоки. Допълнително се предлагат и парфюми - мъжки и дамски. Предлага се контакт по Skype и ICQ. Клиентът има право да върне поръчаният продукт в рамките на 7 дневен срок от датата на получаване. Изисква се регистрация за да пазарувате.
към сайта

R-mobile
R-mobile e онлайн магазин за продажба на лаптопи, компютри, монитори, мобилни комуникации, принтери, периферия, стоки и аксесоари. Предлагат се продукти на фирмите Sony, Vaio, FUJITSU SIEMENS COMPUTERS, ASUS, ACER, HP, GIGABYTE, DELL, TOCHIBA. Може да закупите предлаганите стоки на лизинг. Може да се свържете с магазина по Skype.
към сайта

Viki M
Специализиран онлайн магазин в продажбата на компютри и консумативи за тях. В него може да намерите разнообразен каталог с онлайн продукти включващ компютри, преносими компютри, монитори, принтери, скенери, GPS навигация, камери, мултимедия, периферни условия и много други. Сайтът предлага подробна информация за поръчване. Стоките имат гаранция посочена в гаранционната карта и започва да тече от датата на предаване на продукта. Има специални оферти и форум.
към сайта

Store-BG.Net
Онлайн магазин предлагащ компютърна техника, GSM-и, електроника, GPS приемници, MP3 плеъри и много други. От сайта може да закупите продукти, които са подредени по тематични категории. Има начин за намиране на стоките по производител, промоции, новини и др. В сайта може да намерите подробна информация за продажбата, доставките и условията на гаранция.
към сайта