Поръчка на книга онлайн е удобен начин да за купите търсена книга, роман или учебник и да спестите време.

Онлайн книжарниците предлагат различни заглавия подредени по теми и също така интересни отстъпки и промоции.

Универсални онлайн книжарници

Онлайн книжарница Словото
Предлагат се различни книги онлайн подредени по жанр. Книгите са подредени в 6 категории. Предлагат онлайн още и филми.
към сайта

Онлайн книжарница Светове
Голям избор от книги. Можете да намерите търсено заглавие по тематиката му или по издателството. За да поръчате онлайн трябва да сте регистриран в системата на сайта.
към сайта

Онлайн книжарница store.bg
Книгите са подредени в 7 категории. Едновременно с това се предлагат и други артикули като музика, снимки, видео и др. За да поръчате онлайн трябва да сте регистриран в системата на сайта.
към сайта

Антикварна онлайн книжарница ColumBBooks
Книгите са разделени в 8 категории. Можете да намерите интересна както българска, така и чуждестранна литература. При поръчка на книги на обща стойност от 60 до 100 лв получавате 15 % отстъпка, а за обща стойност над 100 лв – 20 %. Доставката се заплаща от клиента.
към сайта

Онлайн книжарница Book-BG
Възможност за голям избор от книги подредени в 21 категории. Предлагат се и онлайн тестове. Онлайн книжарница Book-BG.com ви предлага безплатна доставка за района на София. Във формата за поръчване може да се посочи и точен час за доставка.
към сайта

Онлайн книжарница Книгополис
Можете да намерите търсена книга по издателство, автор, категоризиран каталог, чуждоезична литература и най-нови заглавия. Предлага се контакт през ICQ и Skype. За София поръчката се изпълнява в рамките на 2 работни дни, а за страната – в рамките на една седмица. Срокът за доставка в чужбина варира от 1 до 3 седмици в зависимост от дестинацията.
към сайта

Онлайн книжарница knigi.biz
Предлага се много избор на книги. Каталога е от 20 категории за за книги, като отделно се предлагат филми, музика и компютърни игри. Можете да търсите книга по заглавие, автор, издател и ISBN. Отстъпките, които се предлагат са над 10 лв. отстъпка 5%, над 30 лв. отстъпка 10%, над 60 лв. отстъпка 15% . Необходимо е да сте регистриран потебител.
към сайта

Онлайн книжарница Книгите
Възможност за избор измежду много заглавия подредени в 21 категории. Можете да търсите по издате, автор, заглавие, тематика, описание, националност, ISBN. Може да не се регистрирате за да поръчате онлайн. Предлагат бърза доставка до 24 часа за град София.
към сайта

Онлайн книжарница Лексико
Голяма интернет книжарница предлагаща 15% отстъпка за всяка книга. Книгите са подредени в 22 категории. В случай, че не можете да намерите заглавие, можете да пуснете заявка.
към сайта

Онлайн книжарница Български книжици
Книгите са разделени в 32 раздела. Могат да се търсят по заглавие, по автор, по раздел, по издателство или по определени детайли. Безплатна доставка при поръчки на стойност над 20.00 лв. за София и над 50.00 лв. за страната.
към сайта

Онлайн книжарница Пингвините
Голям ресурс от книги предлагани онлайн. Подреждането е в 17 категории, като сред тях има раздел National Geographic. Предлага се безплатна доставка при поръчка над 20 лв. Търсенето на книга става по издател, по заглавие, по автор, по ISBN или по други признаци (например ключова дума).
към сайта

Онлайн книжарница Soft Press
Много голяма онлайн книжарница, в която книгите са подредени в 15 категории. Можете да разгледате и поредици за различно обучение.
към сайта

Онлайн книжарница New-Books.EU
Книгите са в 26 категории, като в тях се предлагат и различни онлайн тестове и самоучители. Необходима е регистрация за да пазарувате. Отсъпки при поръчки над 100 лв. - 12% , при поръчки над 150 лв. - 14%.
към сайта

Онлайн книжарница Bard Publishing House
Много голям ресурс от книги. Получават се точки при регистрация преди пазаруване. При достигане на 200 точки имате право на безплатна книга от определени такива.
към сайта

Онлайн книжарница Труд
Много голяма книжарница, чийто заглавия са подредени в 17 категории. Можете да търсите по заглавие, автор, издание, описание и ISBN. Необходимо е да сте регистрирани за да пазарувате.
към сайта

Тематични книги онлайн

Smartbooks-bg
Специализирана онлайн книжарница за техническа и медицинска литература. Книгите са подредени удобно в 14 категории.
към сайта

Profibooks
Онлайн книжарница за професионалисти. Книгите са специализирани за научната област и са поместени в 17 категории.
към сайта

AstronomBG
Онлайн книжарница за астрономия. Предлагат се и други артикули различни от книгите.
към сайта

Shambhalabg
Онлайн книжарница за специализирана езотерична и духовна литература.
към сайта

Онлайн книжарница Хеликон
Много голям асортимент от книги, предлагат над 12 000 заглавия на български език - тематично подредени в 21 категории. При покупка над 10 лв. получавате отстъпка 5%, при покупка над 30 лв. получавате отстъпка 10%, при покупка над 60 лв.получавате отстъпка 15%. При покупка получавате SMART точки към бензиностанции Shell.
към сайта

Виртуална антикварна книжарница
Голям избор на различни антикварни книги. Може да намерите книги от различни жанрове, литература, книги за не традиционна медицина, учебници, енциклопедии, техническа, художествена литература и още много други. Доставката за територията на България е безплатна.
към сайта