Извърпвате бизнес кореспонденция или имате нужда да проведере разговор с познат или приятел от която и да е точка на света. Може да изпозлвате интернет разговорите, които са една чудесна възможност да се чуете безплатно или платено. За всеки, който иска да спести пари при провеждане на разговори, може да използва интернет разговорите с бизнес решения.

Google Talk
Онлайн система за разговори на Google. За да говорите и пишете онлайн е необходимо е да инсталирате програмата и да имате електронна поща в Google. Интерфейса е лек и изчистен, удобен за използване.
към сайта

Skype
Онлайн система за разговори Skype. Една от най-разпространените системи за разговори и писане в интернет. За да говорите онлайн е необходимо да инсталирате програма за говорене. Предлагат се много удобство за потребителите. Поддържа български език. Възможност за онлайн видео разговори.
към сайта

ICQ
Онлайн система за разговори ICQ. Една от най-използваните програми за онлайн контактуване с различни хора. Поддържа онлайн видео разговори. Има различни опции за удобство на регистрираните. Поддържа български език.
към сайта

Yahoo Messenger
Онлайн система за на Yahoo. Програма, през която може да провеждате различни чатове с хора от различни краища на света. Предлага се и опция за провеждане на разговори. Системата предлага допълнителни екстри като следенето на времето, последни новини и др.
към сайта

AIM
AIM е една от световно известни системи за провеждане на чат и разговори онлайн. Интерефейсът е в лайфстайл цветове. Като се предлагат и много различни опции за инсталиране на компютъра свързани със безплатната система за провеждане на кореспонденция онлайн.
към сайта


Интернет разговорите - интелигетно решение за всеки.