Използването на онлайн хипермаркети спестява много време по търсени на различни стоки в онлайн магазините.

Пазаруването от онлайн хипермаркет дава възможност с една поръчка и плащане да получите всичко, от което имате нужда.

Overstock
Супер магазин тип онлайн хипермакет в който се предлагат от детски стоки, дрехи, обувки и аксесоари до обзавеждане, бижута и още много продукти разделени по категории.
към сайта

911БГ
Онлайн магазин с огромен каталог.Можете да купувате както от самия магазин, така и от частни лица публикували своите оферти.
към сайта

GET.BG
Интернет Хипермаркет - Онлайн мегамаркет, в който можете да намерите търсената от Вас стока в специализираните категории. За експресни поръчки се доплаща. Стоките имат гаранция, на която е показан и сервиза, към който да се обърнете.
към сайта

Купиме-БГ
“Всичко под един клавиш” - Онлайн магазин предлагащ много голям асортимент от стоки. Цените за доставка са различни за всяко населено място. Предлага се тарифен калкулатор.
към сайта

Online Mega Store
"Онлайн интернет магазин от А до Я." Всички продукти са подредени в тематичен каталог. Артикулите, които може да намерите са телевизори аудио техника, видео техника, строителни материали, автомобили, парфюми, GSM апарати, инструменти, фотоапарати и много други. Предлагат се промоции. Може да се абонирате за известие при добавяне на нов продукт. Има удобна таблица за цени и срокове на доставка.
към сайта

Shopping BG
Голям онлайн магазин предлагащ много и различни стоки. От него може да закупите онлайн очила, GSM апарати, пиротехника, фотоапарати, обувки, парфюми, авто стоки, еротични артикули и др. Предлага се форма за търсене. Има и топ предложения от магазина. Продуктите са с гаранция. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн. Сайтът е на български, английски и руски език.
към сайта

Order BG
Онлайн магазин за компютри, периферия, компоненти, мр3 плеъри, gsm апарати, преносими компютри, консумативи, аксесоари и мултимедия
към сайта

Net Shop
Онлайн хипермаркет, от който може да купите часовници, бинокли, мобилни телефони, телевизори, компютри, фотоапарати, видеокамери и др. Може да се абонирате за е-бюлетин. Предлагат се и актуални новини. Има артикули на марките Casio, Nokia, AlkaXline, ORAX, Netgear, Samsung, Transcend, Sigma, Sony Ericsson, GKB, Solac и др.
към сайта

BgBazar
Онлайн магазин, от който може да купите аудио техника, домакински и други видове електроуреди, детски стоки, стоки за дома и бита, офис техника и консумативи, книжарница, ДАКСИ карти, ваучери за разговори Voip, надуваеми изделия, строителни материали и др.
към сайта

MIT.BG
Онлайн магазин предлагащ разнообразни стоки, като: GSM телефони, аксесоари за GSM, детски стоки, парфюмерия и козметика, бельо, аудио Видео Тв, битова техника, дигитална техника, IT продукти, офис консумативи, секс артикули, бижута, часовници и др. Продуктите са с гаранция. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн.
към сайта

Club66
Разнообразен онлайн магазин предлагащ закупуване на стоки онлайн. От сайта може да се закупи козметика, бижута, компютри, електронни цигари, полезни домакински уреди и др. Сайтът предоставя на своите посетители подробна информация за пазаруването онлайн и гаранциите от магазина.
към сайта