Търгуването на финансовите пазари е дейност известна от много време. Динамичността на този вид бизнес е много голяма и онлайн търгуването с акции е много удобно за всеки интересуващ се. Може да откриете собствени сметки за търгуване на акции и да следите подробна информация за промяната на събитията. Тук може да намерите актуални онлайн предложения.

Spread Trade
Представители на една от най-големите английски компании за Spread trading – WorldSpreads Ltd., която е лицензирана и регулирана от Финансовата служба на Великобритания (Financial Services Authority(FSA) с лиценз № 230730. Целта на компанията е предоставянето на високо качествени финансови услуги на глобалната публика. WorldSpreads има офиси и представителства в Унгария, Гърция, Испания, Полша, Южна Африка, Тайван и др.
към сайта

Популярна каса
Голяма финансова къща предлагаща възможности за електронна търговия на инвестиционните пазари.
към сайта

Делтасток
Инвестиционен посредник лицензиран от Комисията по финансов надзор и Българска народна банка. Предоставят се голям спектър от услуги.
към сайта

Trader
Услуга предоставена от Финансова Къща Евър АД, която се регулира от Българска Народна Банка и Комисията по Финансов Надзор. Целта е да се предложат най-добрите условия, технологии и качество на обслужване в областта на електронната търговия с чуждестранни финансови инструменти в България.
към сайта