Безплатно ли е използването на сайта?

Вие може да използвате сайта напълно безплатно без ангажимент към собствениците му, като това може да правите по всяко време по Ваша преценка.
----------

Кой е най-добрия онлайн магазин?

Информация, кой онлайн магазин е най-добър не може да Ви насочим, тъй като не сме запознати с Вашите изисквания и също така не взимаме страна при избор на магазин от където да се пазарува.
----------

Добавянето на сайта безплатно ли е?

В случай, че имате онлайн магазин или искате да препоръчате такъв, може да го направите напълно безплатно, като повече информация може да намерите на адрес Добави .
----------

Как да пазарувам онлайн?

Точен отговор на това запитване не може да бъде даден, тъй като може да се срещнат различни условия за пазаруване онлайн в различните онлайн магазини. Стандартно се заплаща или онлайн или при получаване на доставката за всеки продукт, като при пускане на поръчката се въвеждат данни за клиента получате, за да може да се достави поръчания продукт.
----------

Сигурно ли е пазаруването онлайн?

Всеки сериозен онлайн магазин предлага възможността Вашите данни, които въвеждате на сайта да криптирани, което означава сайта да поддържа SSL сертификат. По този начин каква информация въвеждате в сайта за плащане и/или пазаруване Вашата информация не може да бъде прихваната онлайн. За да разберете дали даден онлайн магазин използва криптирана връзка може да зредите домейна (адреса на сайта през https:// ). Препоръчително е да отправите запитване директно към онлайн магазина, от който искате да пазарувате какви мерки за сигурност са предприели за да защитят интересите на своите клиенти.
----------

Как се плаща онлайн?

В световен мащаб плащането онлайн се извършва само с кредитна карта, като се използват специфични сайтове за онлайн разплащания, за които може да намерите повече информация на страница "Онлайн плащания".
----------
При допълните въпроси може да се обърнете към нас, като информация как може да направите запитване, може да намерите на страница - "Контакти"