Интересни и привлекателни предложения онлайн за различни аксесоари и екстри, които може да се купя от онлайн магазините.

Ексцентрични и иновативни аксесоари и екстри предлагани онлайн.

Електронна цигара
Онлайн магазин специализиран само за предлагане на елетронна цигара. Артикула е насочен към хора, които обичат да пушат, но не искат да си вредят на здравето. Предлаганата електронна цигара е високо качество и удобна за ползване по време на отказването от пушене.
към сайта

Skype телефон
Онлайн магазин предлагащ закупуване на скайп телефон и скайп кредити. Удобството от това устройство е голямо за хора комуникиращи онлайн. Има софтуер към апарата. skype телефонът се включва към USB. Скайп кредити които може да купите са много изгодни за разговори с България и Света.
към сайта

Невидимо писане
Онлайн магазин специализиран само за продажба на специална химикалка. С нея можете да пишете върху хартия и после надписа се чете само с ултра-виолетова лампа, която е вградена в химикалката. Надписите не могат да се четат с просто око.
към сайта

Очила Релакс
Онлайн поръчка на специални очила, които подобряват и възстановяват зрението. Има подробно описание как да използвате на този артикул. "Тренажорът за очи" както още се нарича е патентован.
към сайта

Pokana
Онлайн система за покана на приятели, близки, познати за различни поводи и събития. Лесен и удобен начин онлайн да поканите хора, които искате да присъстват на дадено събитие и да знаете кои ще присъстват наистина.
към сайта

Wood Carving Shop
Онлайн магазин за дърворезба. Може да поръчате онлайн различни тотеми, маски, обеци, лули, пепелници, часовници и др. Предлага се възможност за поставяне на коментари, има форма за търсене.
към сайта