Онлайн поръчка на храна или напитка.

Можете да изберете онлайн измежду голям брой заведения предлагащи разнообразни менюта и доставка на храна.

От посочените по-долу интернет страници има специализирани такива, чрез които можете да поръчате от всички заведения предлагащи доставка на храна по домовете или офисите.

Поръчка на пица онлайн

Онлайн поръчки от пицария Мис Каприз
Доставки по домовете чрез поръчка по Интернет се извършват на територията на гр.София всеки ден от 11:00 до 24:00 часа. Необходимо е да сте регистрирани.
към сайта

Онлайн поръчки от пицария О!Шипка
Доставките са само за град София. Поръчките през сайта могат да се изпълняват денонощно, всеки ден.
към сайта

Онлайн поръчки от пицария Pizza Hut
Поръчайте по телефона в най-близкия до Вас ресторант и нашите доставчици ще донесат поръчката до 30 минути или в уговореното между Вас и оператора време. Доставката е безплатна в рамките на София (до околовръстен път) за поръчки над 15.00 лв.
към сайта

Онлайн поръчки от пицария Verdi
За поръчка е необходимо в личните данни да е посочен реален адрес и телефон. Телефонът е необходим за потвърждаване на поръчката. Във случай, че не потвърдим поръчката до 15 минути, моля да се свържете с нас по телефона.
към сайта

Поръчка на алкохол и напитки

Онлайн магазин за напитки Drink Shop BG
Необходима е регистрация. Предлагат се голям асортимент от напитки, които можете да поръчате онлайн.
към сайта

Maxxium
Онлайн магазин за напитки директно от вносителя. Можете да поръчате онлайн алкохол от марките Absolut, Tullamore Dew, Jim Beam, Famous Grouse, TSANTALI Ouzo, Remy Martin, Campari и много други. Минимална сума за поръчка 100.00 лв. Безплатна доставка.
към сайта

Поръчка на онлайн от всички ресторанти

Онлайн поръчки от netkelner
Онлайн поръчка на храна за дома и офиса от Netkelner. Може да поръчате онлайн пица, салата, сандвич, китайска, френска, италианска кухня, традиционна българска кухня, предястия, основни ястия, десерти. Възможностите за избор са много големи.
към сайта

Онлайн поръчки от gladen
Голям сайт за поръчка на храна онлайн. Може да се поръча онлайн хапване, пийване, кетъринг, галони вода, торти, сладоледи, кошници с цветя и подаръци и много други неща. Доставки се извършват в София, Варна, Пловдив, Русе, Бургас, Стара Загора, Благоевград и Перник.
към сайта

Онлайн поръчки от BGMENU
Голям интернет сайт за поръчка на доставка на храна, доставка на хранителни стоки, кетъринг, доставка на услуги, химическо чистене, доставка на цветя, подаръци, директно до вашия дом или офис - храни от над 40 ресторанта, пълната гама продукти от супермаркети Пикадили, кетъринг, химическо чистене, подаръци и много други. Предлага се разнообразие на храни подредени по националности, по ресторанти и др.
към сайта

Онлайн поръчки от amam
Интернет сайт предлагащ поръчка на храна онлайн. Може да си поръчате за вкъщи пица, китайска храна, и др. Предлагат се доставки за повечето големи градове в България
към сайта

Поръчка на храна от заведения

Вкусно Експресно Лесно
Онлайн поръчки на китайски ястия от пилешко, свинско, телешко месо, риба, зеленчуци, салати, ориз и др. Доставка на дюнери, принцеси, бургери, напитки. С една поръчка можете да поръчате храна от различните кухни. За големи поръчки дават различни бонуси. За редовните клиенти и при поръчване онлайн има отстъпки на различни деликатеси. За да поръчате, трябва да сте регистриран. Предлага контакт по ICQ, Skype и телефон за поръчки. Срок на доставка между 45-60 минути.
Начини на плащане: при доставка
към сайта

Клуб на Майстора
Онлайн поръчки на различни ястия от пилешко, свинско, телешко месо, риба, зеленчуци, салати, ориз и др. Доставка само за територията на гр. Перник. Може да видите менюто онлайн с приложени снимки на ястията. Предлагат и дневно меню. Лесна онлайн поръчка.
към сайта

Поръчка кетъринг онлайн

Лаура кейтъринг
Интернет сайт, през който може да поръчате разлини ястия, рибни ястия, сладки, десерти, хапки и др. Предлаганите артикули имат снимков материал и информация за грамажа им.
към сайта

Кетъринг от Red Devil
В сайта може да попълните форма за заявка за цялостна организация на събития - от камерни събирания до големи корпоративни събития. Висококачествено обслужване, вкусна храна, изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне.
към сайта