Елегантни и луксозни бижута онлайн за мъже и жени, които се предлага за купуване в интернет.

Онлайн магазини за бижута - богат избор на пръстени, колиета, гривни, ланци, обеци и др.

Удобството да се пазаруват онлайн бижута.

Български онлайн магазини за бижута

Онлайн магазин Никол
Онлайн магазин предлагащ продукти с кристали Swarovski и Preciosa. Може да купите онлайн колиета, обеци, комплекти, гривни, уникати, аксесоари за GSM и др. Не се изисква регистрация за да пазарувате онлайн. Предлага се удобна форма за търсене на продуктите.
към сайта

Ариш България
Онлайн магазин предлагащ онлайн бижута, колиета, диаманти, бисери, обеци, гривни и аксесоари. В сайта има полезна информация за бижута и начин на определяне големината на пръстен.
към сайта

Marquise Group
Онлайн бутик Marquise Бутик за бижута и аксесоари с кристали Swarovski, сватбени аксесоари, ежедневни и официални дрехи, маркови обувки, фино
италианско и еротично бельо, ароматерапия, романтични изненади и подаръци уникати. Онлайн бутикът се обновяваежедневно с нови продукти, промоционални намаления и др.
към сайта

BG Shopping
Онлайн магазин предлагащ пиърсинг аксесоари. Обеци, пръстени, и колиета, медальони и временни татуировки, скейтърски дрехи и обувки. Продажби на дребно и едро. Стоките са подредени в категории. Предлага се форма за търсене по различни критерии. Изисква се регистрация.
към сайта

Silverstone BG
Онлайн магазин за сребърна бижутерия произведена от фирма ЕООД “СИЛВЪРСТОУН” . Може да поръчате пръстени, синджири, медальони, гривни, обеци и много други. Предлаганите продукти са с прикрепен снимков материал.
към сайта

Den Don Sofia
Голям онлайн магазин за бижутерия. Може да поръчате артикул от жълто злато, бяло злато, сребро. Предлагат се различни пръстени, кръстове, обеци, гривни, ланци, сватбени халки. Фирмата има официален магазин в град София. Може да сортирате продуктите по цена, по последно добавени и по грамаж. При поръчка може да избирате размер, материал и брой. За да пазарувате се изисква регистрация.
към сайта

Сара Трейд
Онлайн магазин за бижутерия. Предлагат се продукти от платина, скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни, злато. Артикулите са подредени по вид. Може да направите своя избор за пръстен, обеци, ланци, гривни, халки и др. Изисква се регистрация за да пазарувате.
към сайта

Lior Bulgaria
Онлайн магазин за различна бижутерия. Предлагат се колиета, обеци, пръстени, комплекти. Продуктите са придружени със снимков материал. Изисква се регистрация за да пазарувате онлайн. Продуктите са с гаранция 2 години.
към сайта

Murano Glass България
Онлайн магазин за дамски бижута от венецианско стъкло. Предлагат се колиета, обеци, пръстени, комплекти. Продуктите са придружени със снимков материал и филм за начина на изработка на уникатите. Бижутата са ръчна изработка от венецианско стъкло.
към сайта

Бижутерия Sibilastyle
Онлайн магазин за бижута предлагащ обеци, пръстени, колиета, гривни, комплетки и промоции. Маркова чешка бижутерия, изработена с различни по форма, размер и цвят кристали от Swarovski AG. Лесно и удобно пазаруване без регистрация. Доставка до адрес с куриери. Безплатна кутийка и съпровождащ сертификат за оригиналност на изделието.
към сайта

Crystal Dreams
Онлайн магазин за авангардни бижута и аксесоари със Сваровски кристали предлагащ пръстени, обеци, колиета, гривни, бижута за мъже и много други. Информация за онлайн бижутата на промоция, най-купувани продукти и относно гаранциите и доставките.
към сайта

Световни онлайн магазини за бижута

Bidz
Световен онлайн магазин за бижута, в който също така може да наддавате за определни бижута онлайн. Предлаганите стоки се следят за некачествени. Голям избор на пръстени, обеци, колиета, гривни и много други бижута онлайн.
към сайта

Jewelry Store
Онлайн бижута от нова Зеландия. Гарантирано качество и доставка до дома. Избор от огромен каталог с продукти, които включват мъжки бижута, дамски бижута, детски бижута и много други.
към сайта

mod2vint
Специализирана онлайн бижутерия, която предлага качествени стоки на своите клиенти. Предлага се безплатна доставка за поръчка над 75 долара.
към сайта

Stauer
Реномиран световен онлайн магазин за бижута предлагащ качествени продукти десетилетия. Онлайн магазинът е от близо 10 години. Стоките са сертифицирани и качествени. Въпрос на избор да изберете своето ново бижу онлайн.
към сайта

Diamond Harmony
Диамантени бижута и такива от високачествени злато, платина, сребро. може да изберете онлайн бижу за сватбен подарък, за личен аксесоар или дори за подарък.
към сайта

My Jewelry Box
Огромен световен онлайн магазин с изтънчени бижута, които може да се купят онлайн. Голямо разнобразие от стоки, много подаръци и други интересни промоции.
към сайта