В интернет онлайн търговията можете да срещнете едно интересно и забавно явление, което може дори да бъде изгодно за Вас.

Става дума за онлайн аукционите. В тях можете както да предложите Ваша стока, така и да наддавате за предложена такава от друг човек.

Bidz
Онлайн аукцион,един от малкото предлагащи уникалната възможност да купувате маркови бижута онлайн на много изгодни цени. Един от най-големите онлайн аукциони в света.
към сайта

Онлайн аукциони в България

Оказион4е
Онлайн аукцион, в който можете да продадете ненужни неща. Можете да продадете предмети, които не ползвате или ненужни дрехи. Можете както да предложите така и да поръчате интересен продукт.
към сайта

boom.bg
"Българските онлайн аукциони - продайте лесно, купете изгодно." Сайт с голям брой предложения за продажба, на който можете да публикувате обява или да купите нещо.
към сайта

AUKRO
Онлайн аукзион и търгове - Платформа за пазаруване и продаване. Има препратки към сходни сайтове в Чехия, Полша, Русия, Румъния, Украйна, Унгария. Голяма популярност в България.
към сайта

auction.bg
Онлайн аукцион, на който можете да търгувате. Предлага се богат асортимент от оферти. При извършване на сделка не се удържат комисионни от продавача.
към сайта

Bid BG
Аукцион за онлайн търговия. Може да търгувате дрехи, авто, музика, спорт, мобилни телефони, бижута, бинокли, парфюми, бебешки стоки и много други. За да участвате в сайта се изисква регистрация.
към сайта

koe-kak.com
Онлайн аукцион, в който можете да продадете или закупите голямо разнообразие от стоки. Необходима е регистрация за да може да участвате в търговете. За да стартира аукциона, т.е. да обявите стоката си за продажба, трябва да изберете заглавие, описание на стоката, цена и начин на плащане. За публикуване на аукцион се удържат такси, а за купувачите е безплатно.
към сайта

KupiSega
Специализиран сайт за наддаване на стоки онлайн. Наддаването се осъшествавя с кредити, които може да се купят онлайн. Интересен нов вид онлайн аукцион.
към сайта

Международни онлайн аукциони

eBay
Световно известен онлайн аукцион, предлагащ възможност за закупуване на изключително много стоки. Предлагат се добри опции за сигурност, които предпазват купувачите от злоупотреби. Доставка до България.
към сайта

Amazon
Един оъ първите аукциони за пазаруване онлайн предлагащ множество стоки в добре подреден каталог. Постоянни промоции и подаръци за редовни клиенти. Ваучери за пазаруване онлайн.
към сайта

Overstock
Много голям онлайн аукцион от който може да се купят различни дрехи, обувки, чанти, аксесоари, бижута и още много. Актуални промоции постоянно.
към сайта

Онлайн аукционите - нов и интересен начин
за пазаруване онлайн.